Category: Classical

Mustafa Jukić - Voljeću Opet / Sabina (Vinyl)

Comments

  1. Mustafa Jukic - Sabina (S. Belancic - N. Dervisevic) Mustafa Jukić - singl 19xx. Diskos NDK Mustafa Jukić - Za vas dvije mjesta nema poslato: Mart 20, , am * S A D R Ž A J 19XX. — Voljeću opet 19XX. — Za vas dvije mjesta nema. TRAGOM.
  2. Shema: Em- D- A- D. Em Volim te uvijek i kad se budis i kad na licu sminke nemas D Dmaj7 D I kad si ljuta i kad se cudis i kad bez mene na put se spremas.
  3. NIje mu prvi put.. Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti Srbija Danas.
  4. Ish-komandanti i UÇK-së i Zonës Operative të Llapit, Rrustem Mustafa-Remi, ka deklaruar gjithçka që po ndodhë me ish-eprorë të kësaj ushtrie në raport me Gjykatën Speciale, do të kalojë pa asnjë pasojë, sepse sipas tij ato gjykime e akuza do të dështojnë ende pa nisur. “Të gjitha propagandat që i ka bërë shërbimi i Serbisë, [ ].
  5. A sada, na našoj planeti, dobar kombinezon je apsolutni #musthave koji donosi “tri u jedan” kombinaciju: šik, cool i svevremenost i ujedno je i prvi modni trend koji smo izvezli u svemir. Naime, pre svega nekoliko dana, oktobra, prvi put u istoriji čovečanstva, tim od dva astronauta ili tačnije rečeno astronautkinje, Christine Koch i Jessice Meir, napravile su iskorak u svemir.
  6. Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa sot priti në një takim ekipin e filmit "Shok", që ishte pjesëmarrës dhe i nominuar në eventin më të madh të filmit të botë OSCAR. Mustafa tha se ky ekip e ka përfaqësuar Kosovën dhe të kaluarën e saj duke hapur dyer të rëndësishme të Kosovës jashtë.
  7. Trajni link do strane Trajni link do strane Subotu, tiacaurofnerohungiabaganaceka.coinfo sa sajta tiacaurofnerohungiabaganaceka.coinfo: Akcijski katalozi, grupni popusti, vicoteka: Mudar izbor - • Muvao sam jednu malu pre d - .
  8. Nauk iz djedovih knjiga hadži Mustafa ne drži pod ključem, već mnogo toga od starih rukopisa, pisanih tintom od havdike, prenosi u nove knjige, pisane današnjim bosanskim jezikom. Opet na znanje i korist svijetu. Do sada je štampao sedam knjiga. Ovim brojem je zaokružio ciklus knjiga iz ezoterije.
  9. Listen Sabri Fejzullahu ft. Leonora Jakupi - Simpatia e shkolles (Gezuar ) on Shkarko Muzik Shqip mp3 falas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *